Pusztító ​tűz

Pusztító ​tűz
Típus: Patrick Robinson
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 20,00 RON

A ​haditengerészet elit SEAL-egységének parancsnoka, Mack Bedford elveszti társait egy brutális ütközetben, amelyben az iraki felkelők bevetik az új és könyörtelen Gyémántnyíl páncéltörő rakétát. Mack bosszúból végez a támadókkal, emiatt hadbíróság elé állítják és leszerelik a flottától. A helyzetet tovább rontja, hogy Mack tudomására jut: a betiltott Gyémántnyíl rakétát nem más gyártja és forgalmazza, mint a francia iparmágnás és politikus, Henri Foche, akiről úgy tudni, a francia választások nagy esélyese. 
Az is kiderül, hogy Mack súlyos beteg kisfiának életét csak egy külföldön végzett és megfizethetetlenül drága műtéttel lehetne megmenti, így amikor a város hajómágnása a segítségét kéri egy Henri Foche elleni merénylethez, Mack igent mond. 
Ám mielőtt Mack Foche közelébe kerülhetne, egy gátlástalan zsoldosokból álló szervezet figyelmezteti a francia politikust, rendkívül megnehezítve ezzel a magányos merénylő dolgát. Vajon sikerül felkutatnia és megölnie a francia zsarnokot? Sikerül kiköszörülnie a becsületén esett csorbát, és biztosítania szülővárosa jövőjét? Sikerül megmenteni egyre betegebb fiát, mielőtt túl késő lenne?