Kristálygyógyászat- és terápia

Kristálygyógyászat- és terápia
Típus: Komlóssy Vera
Jutalom pontok: 0
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 10,00 RON

A kristályokat bárki használhatja saját életének pozitív irányba való tereléséhez, jobbá tételéhez, gyógyuláshoz. Ám mint mindenhez, ehhez is kell egy kis hit.

A kristályok ugyan végzik a dolgukat, befolyásolják használóik rezgésszintjét a viselője hite nélkül is, de gondoljunk csak bele, mi történhet, ha egyáltalán nem hisz az ember a kristályok gyógyító erejében. Egy teljesen hitetlen ember, nem is hitetlen, nevezzük csak olyannak, akinek nincs bizalma a kristályok gyógyító erejében, és nem hisz a spiritualitásban és úgy viseli a kristályt, valószínűsíthetően már a legelső nap több időpontjában felülvizsgálja betegsége állapotát.

A kristályokat hagyni kell hatni. Működnek maguktól,és ha az ember hisz bennük, megsokszorozódik az erejük, hiszen a gyógyulni vágyás gondolati ereje magához vonzza a gyógyító pozitív energiákat. Ha egy olyan embernek szeretnél segíteni a kristályok energiájával, aki nem hisz bennük, inkább ne mondd el neki, mire is való a kristály. Egyszerűen csak ajándékozd neki minden spirituális indok nélkül. Így hagyhatod, hogy a gyógyító energia áramoljon, és ne gátolják negatív gondolatok a gyógyítás rezgéseit. A kristályokat gyógyító tudattal egyszerűen használhatja bárki, aki egy kicsit is hisz az erejükben. Van azonban néhány biztonsági kitétel, amit mindig, minden esetben fontos betartanunk.

- Mágneses dolgokat, így a magnetitet nem használhatnak pacemakerrel és fémbeültetéssel élő emberek.

- Ne erőltessük a használatot. Bármilyen rossz érzés, negatív sugallat esetén hagyjuk abba a kezelést, tegyük el későbbre kristályunkat. Természetesen egy másik időpontban elővehetjük, és újra kezdhetjük használni.

- A kristálygyógyászat kiegészítő kezelésként szolgálhat, sosem pótolhatja és nem írhatja felül betegség esetén az orvosi kivizsgálást, az orvos szakmai tanácsait.

- Bármilyen kezeléstípust választunk,nyugodt környezetet teremtsünk.

- Mindig és minden esetben kitisztított és feltöltött kristályokkal dolgozzunk.

- Hallgassunk belső hangunkra, bízzunk önmagunkban, és szeressük legbelső énünket.

- A kristályok negatív, ártó szándékú használatát karmikus büntetés követheti.